Elk seizoen anders genieten van uw tuin

De tuinwerkzaamheden van Hoveniersbedrijf Wernke

Uw gazon dat er – zonder moeite voor te doen – groener uitziet dan dat van de buren en een knapperend houtvuur uit eigen tuin. Hoveniersbedrijf Wernke zorgt dat u in elk seizoen van uw tuin kunt genieten.

Beregenen

In droge periodes vraagt uw tuin om water. Het zou natuurlijk zonde zijn als uw mooie gazon verandert in een dorre vlakte, of als uw planten hun kopjes laten zakken door de verdrogende zon.

Sproei groen

Door een goed ontworpen en aangelegde tuinberegeninginstallatie kunt u jarenlang genieten van de tuin. Daarnaast bespaart u een hoop moeite en waterkosten. Planten profiteren optimaal door de juiste hoeveelheid water op de juiste plaats en worden ook niet meer platgedrukt door het slepen van de tuinslang.

Hoe werkt het?

Hoveniersbedrijf Wernke is gespecialiseerd in het aanleggen van regeninstallaties. We maken een extra wateraansluiting in uw tuin en trekken de slang door de grond. De sproeikoppen zijn nauwelijks zichtbaar. Daarbij hoeft u niet meer zelf te sproeien en kunt u de beregening zelfs ’s nachts aanzetten. Wat nu als u op vakantie gaat? Dan programmeert u de regeninstallatie volgens het programma dat u wilt. Terwijl u lekker lui op het strand ligt, zijn de sproeiers voor u aan het werk.

RainbirdsproeikopMPR1800serie1

Bomen snoeien

Kleine boompjes worden groot. Soms zelfs te groot. Het verwijderen van te kolossale bomen vergt waar vakmanschap. Bomen staan vaak op plaatsen waar ze amper ruimte hebben om zich te laten vallen zonder schade te veroorzaken.

K(n)ap veilig

Laat uw boom omhakken door een Hovenier die weet wat te doen. Hoveniersbedrijf Wernke houdt het heft in eigen handen. Ter plaatse beoordelen we wat de beste aanpak is.

Haardhout

Een knisperend haardvuurtje verschijnt niet vanzelf. U heeft hout nodig voor op het vuur. Laat uw gekapte boom op maat zagen of bestel houtstukken per kubieke meter bij Hoveniersbedrijf Wernke.

Ja, ik wil een hovenier